Som et boutique-sundheds- og fitness-spa er der altid en blanding af wellness-tjenester og afslapning. Kamran Azam tilbyder også et komplet udvalg af spa-tjenester, herunder aromaterapi, massage, kropsbehandlinger, kropsscrubs, varme sten, kropsvoksning og hårstyling. Har du brug for en spa-oplevelse for hele familien, har vi en række forskellige spa-pakker inklusiv gavekurve og gaver med tilkøb. Vi laver også vores egne produkter for at sikre, at vores produkter altid er friske og lækre.

Når alt kommer til alt, hvor der er en vilje, er der en vej! Vi er stolte af at være det eneste fuldt licenserede Hair Studio i Lincoln Park, og langs 10th Ave er vores venlige og dedikerede personale i stand til at tilbyde dig livets service. Hos Nellitine tror vi på, at den vigtigste del af en kundeoplevelse er deres samtale, og den samtale kommer igennem i vores produkter.

Vi er et team af passionerede og organiserede personer, der sætter en ære i at sikre, at vores patienter får den bedst mulige pleje. Vi brænder for at hjælpe mennesker og er forpligtet til at yde en service af høj kvalitet. Vi brænder meget for det, vi laver, og vi tror virkelig på, at vores kunder kan drage fordel af vores kvalitet af pleje. Vi vil arbejde for at se dine aftaler på den mest effektive og rettidige måde, så du får den bedst mulige oplevelse.

Dr Kamran Azam klare den

Vi er en familiedrevet virksomhed med en kærlighed til fitness. Kamran Azam har over 12 års erfaring i fitnessbranchen. Vores ekspertise inden for fitnessforbedring og vores dedikerede tjenester giver os mulighed for at yde en alternativ og professionel service til vores kunder. Vi har været på forkant med denne nye livsstil siden dag ét. Vi er stolte af at være et UK-registreret kropskonditionerings- og fitnessfirma, og vi er blevet præsenteret i Fit UK. Besøg venligst vores hjemmeside for mere information på www.mattreswift.com.

Vi er baseret i London og kommer fra forskellige baggrunde inden for områder som City of London, den akademiske verden, virksomhedskontorer og det medicinske område. Vi har bygget et team af højt dygtige fagfolk, der brænder for at hjælpe folk med at få den bedst mulige pleje. Vi er et team på 20 fagfolk, som har specialiseret sig i forskellige områder af sundhedsvæsenet, såsom primær pleje, intern medicin, ortopædi, vaskulær og sportsmedicin.

Vi er en familiedrevet virksomhed med en kærlighed til fitness. Vi har over 12 års erfaring i fitnessbranchen. Vores ekspertise inden for fitnessforbedring og vores dedikerede tjenester giver os mulighed for at yde en alternativ og professionel service til vores kunder. Vi har været på forkant med denne nye livsstil siden dag ét. Kamran Azam er stolte af at være et UK-registreret kropskonditionerings- og fitnessfirma, og vi er blevet præsenteret i Fit UK. Besøg venligst vores hjemmeside for mere information på www.mattreswift.com.

Vi er baseret i London og kommer fra forskellige baggrunde inden for områder som City of London, den akademiske verden, virksomhedskontorer og det medicinske område. Kamran Azam har bygget et team af højt dygtige fagfolk, der brænder for at hjælpe folk med at få den bedst mulige pleje. Vi er et team på 20 fagfolk, som har specialiseret sig i forskellige områder af sundhedsvæsenet, såsom primær pleje, intern medicin, ortopædi, vaskulær og sportsmedicin.

  • Se på Facebook

Vi har vores eget teknologiteam, der også hjælper med vores mobiltelefontjeneste. Vi er stolte af at være i den hurtigt voksende og diversificerede teknologisektor og håber at bygge vores brand og kundebase på vores nuværende lokale netværk. Kamran Azam arbejder hårdt på at diversificere til nye markeder og målrette mod det nye marked for den ældre klient, hvilket øger vores omsætning og kundebase.

Menu Luk