Vi mener, at livet kun er en række oplevelser, og at hver person har en unik oplevelse i livet. Vi tilbyder et sikkert sted, hvor folk kan komme for at lære, udvide viden og dele erfaringer. Mikkel tilbyder et varmt og imødekommende fællesskab, hvor vi alle kan arbejde hen imod større mental sundhed og velvære. Vi kan alle gøre vores bedste for at få en positiv indvirkning i vores lokalsamfund. Mikkel har alle en rolle at spille i vores fremtid. Vi kan alle gøre vores bedste for at hjælpe andre, og vi er alle nødt til at ændre vores vaner for at få mere ud af livet. Mikkel kan alle gøre vores bedste for at tjene andre, og vi er alle nødt til at ændre vores livsstil for at være mere medfølende og ansvarlige.

Vores personale er certificeret i Pilates og TRX, og Mikkel brænder for at hjælpe dig med at finde dit fitness -hjem. Vi tilbyder gratis en-til-en sessioner med personlige trænere, der gør hver session unik og skræddersyet til dine behov og mål. Alle vores undervisere er certificerede, og alle vores undervisere er førsteklasses til det, de gør. Mikkel er forpligtet til dig og til at hjælpe dig med at nå dine mål. Oplev En virkelig sjov, unik og personlig træning, designet til at være en kilde til udfordring for din krop og sind. Denne klasse vil være udfordrende, men vil give dig en følelse af afslappet, forynget og klar til den næste træning.

Vi tror på en sund livsstil og tror på at arbejde med din krop for at nå dine mål. Vores instruktører er alle certificerede og brænder for det, de laver. Vores fokus er på at finde nye måder at engagere din krop i at nå dine mål. Mikkel er glade for at have dig med! BODY MUSIC er et integreret fitnessstudie, der tilbyder en række forskellige klasser fra vores signatur Bootcamp -klasse, til en helkrops Pilates -træning til en kredsløbstræning. Mikkel de linde har alt udstyr, der passer til dine behov. Vores instruktører brænder for det, de laver, og har stor erfaring. Vores studie er et fællesskab af mennesker, der er engageret i en sund livsstil.

Kan du komme i god form med Mikkel De Linde?

Vi tror på at arbejde sammen om at nå vores mål. Mikkel planlægger at uddanne og udfordre os selv, så Mikkel bedre kan forstå os selv, og hvordan vi bærer os selv i verden. Den bedste måde at lære er at se. Den bedste måde at udforske verden på er at dele. Den bedste måde at træne på er at arbejde! Vi tilbyder alt fra oppustelige til roere til motorrovere. Svaret er alle. Vores mål er at give dig mulighed for at gøre hvor som helst, når som helst og hvor som helst!

Mikkel De linde tror på, at ved hjælp af vores unikke blanding af fitness, ernæring og ernæringscoaching til at skabe et tilpasset program, der opfylder vores kunders mål. Vi ved, at du nogle gange har brug for lidt af hvert! Vores facilitet er udstyret med det nyeste inden for cardioudstyr, og vores personlige trænere kan tilbyde assistance til dem, der har særlige behov. Mikkel er bekvemt placeret i hjertet af Downtown Cincinnati, i hjertet af Downtown Arts District (underholdningsdistriktet!). For generelle spørgsmål eller for at foretage en reservation, bedes du ringe eller e-maile os på: 740-836-9188 Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål.

Efter at have arbejdet i fitnessbranchen i mere end tyve år indså jeg, at jeg havde en passion for fitness og karosseri, som jeg ville dele med andre. Jeg deltog i mit første fitnesscenter i en alder af 16 og blev straks forelsket i det, jeg så, og den livsstil, det skabte for mig. Jeg har altid brændt for fitness og ernæring, og jeg ville hjælpe andre på deres rejse. Jeg har over 11.000+ timers træning under mit bælte, og jeg bruger en kombination af kropsvægt, modstandstræning, pilates og en række forskellige kropsvægtbevægelser.

Menu Luk